Bagaimana ibu tidur semasa mengandung?

Select multiple options
Melintang
Mengiring ke kiri
Mengiring ke kanan
Meniarap
Duduk/Menyandar

1558 respon

20 Balas

mengiring ke kiri dan kekanan. tp kadang2 lenguh juga. sampai letak bantal sandar kat belakang badan. hehehe. tp kadang² malam² bila terbangun, penah jugak tersedar, badan elok je tido melentang. terus mengiring secepatnya..

2y ago

sama cm sy😂 sedar2 dh terlentang.. now 33weeks☺️

saya kadang kadang meniarap , tapi sekejap je. sebab saya rasa posisi tuh buat saya rasa selesa , kalau malam saya selalu mengiring ke kanan. kalau kekiri saya rasa sesak nafas , hehehe!

Mengiring kiri hingga trimester 2 sj.. lepas tu heartburn teruk terpaksa duduk sandarkan bantal hingga due 😭

now dh 32 weeks, suka ke kiri, tp kdg2 terlentang.. tp xlama la risau darah xsmpai kt bby.. betul ke?

Suka telentang. Tapi selalu susah nk bernafas. So terpaksa lah mengiring kiri or kanan 🥲

Selesa tidur terlentang je skrg nie… kalau mengiring rasa sakit pinggang… #14weeks

kiri kanan telentang 🤭bru 15 weeks 5 hari Klau perut besar Kene kiri kanan jela😁

sllunya mngiring ke kanan sbp kdg2 angin cpt kluar klau pssi tdr mcm tu

Huhu,,, smpai anak nak masuk 1 year pon bila mngingiring kiri sakit

kiri kanan je, telentang mcm nafas jd berat mungkin sbb da 5 bulan