Tips untuk elakkan bayi lahir songsang!

Posisi tidur elak bayi songsang dapat membantu kelancaran proses kelahiran kelak. Ibu mengandung boleh mencuba 5 posisi tidur seperti di bawah ini: 1. Tidur mengiring ke sebelah kiri 2. Tidur mengiring dengan bantal di antara kedua kaki... Jom sambung baca tips selanjutnya di sini: https://my.theasianparent.com/posisi-tidur-elak-bayi-songsang

Tips untuk elakkan bayi lahir songsang!
4 Balas

Ya saya buat macam tu sebab itulah posisi tidur paling selesa semasa hamil. Elok untuk sakit pinggang juga.

Boleh ikhtiar. Selebihnya doa

Sye Mmng xblh tdor mengiring

👍🏻