Alhamdulillah

Pnh kguguran pd Julai 2019.. hari ini 17.5.2020...24Ramadhan, Allah kurniakan rezeki semula. Allahuakbar. Sebak. Tp msh trauma sbb pnh kguguran trimester 1. Mohon mommies share tips dan nsihat yee. Kiranya ini baby k2..tp pglaman ttp yg ptama. Xda pglaman lg. Saya doakn jga yg msih ttc utk terima berita gembira dr Allah. Amin ?

Alhamdulillah
27 Balas

Tahniah... Jaga diri, bnyk kn rehat jgn terlalu buat kerja berat sbb rahim awak x kuat... Trimester pertama ni jga diri baik²... Jgn lasak²

4y ago

Tq for ur kind words sis. Didoakan kebaikan buat sis sekeluarga juga❤️