Alhamdulillah

Pnh kguguran pd Julai 2019.. hari ini 17.5.2020...24Ramadhan, Allah kurniakan rezeki semula. Allahuakbar. Sebak. Tp msh trauma sbb pnh kguguran trimester 1. Mohon mommies share tips dan nsihat yee. Kiranya ini baby k2..tp pglaman ttp yg ptama. Xda pglaman lg. Saya doakn jga yg msih ttc utk terima berita gembira dr Allah. Amin ?

Alhamdulillah
27 Balas

Alhamdulillah tahniah.. jaga diri ok.. jgn berpuasa la kalau boleh.. jgn buat bnda yg tlampau memenatkn n berat.. n segera bkak bku pink sbb pnh ada pglmn gugur kn.. so doc dpt pantau baby n awak

4y ago

InshaAllah akn ke kk esok. Trima kasih atas nsihat sis. Smoga Allah merahmati sis skeluarga❤️