Selain Demam, Ini Tanda-Tanda Pneumonia Pada Anak Kecil Perlu Ibu Ayah Waspada

Pneumonia pada bayi menyebabkan anak batuk berpanjangan selama beberapa hari. Namun jangan ambil mudah kerana ia boleh membawa maut. Pneumonia atau radang paru-paru adalah antara punca utama kematian bayi dan kanak-kanak di negara Filipina. Mujurlah penyakit ini boleh dielak dan dirawat. Atas sebab itu, ibu ayah harus lebih peka dalam mengenal tanda-tanda pneumonia pada bayi dan mengetahui langkah mudah untuk mencegah penyakit ini. Mari baca tanda-tanda penyakit pneumonia pada si kecil: https://my.theasianparent.com/penyakit-pneumonia-yang-harus-diawasi-pada-kanak-kanak

Selain Demam, Ini Tanda-Tanda Pneumonia Pada Anak Kecil Perlu Ibu Ayah Waspada
2 Balas

Moga dijauhkan. Aamiin

🥺