5 Tanda Anak Dahagakan Pelukan Ibu Ayah semua kena ambil tahu!

☝️Semua orang dewasa perlu ambil tahu tanda-tanda di bawah ni pada kanak-kanak❗️ Kesian pada kanak-kanak yang kekurangan pelukan ibu ayah ni kerana mereka anda menjadi di luar kawalan dan kadang bukan diri mereka yang sebenar😔 Jom ambil tahu dengan keadaan sekeliling kita dan bantu mereka yang memerlukan. Satu pelukan memberi seribu satu makna kepada anak yang sedang membesar🥰 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

5 Tanda Anak Dahagakan Pelukan Ibu Ayah semua kena ambil tahu!
4 Balas

Thank you min. Good info 👍🏻👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

untuk peringatan masa akan datang nanti

lahai manja🙊

Btl skli