Maaf bertnya ..Ade mommy thu tk..

Normal ke kalau 33w 6 hari baby kerap mengeras,n sakit dkt bahagian bahagian ari2 ke kelengkang bila nk bgun atau berjlan...bila nk pkai seluar pun sakit sgt..tuari ade lendir putih keluar sikit..tpi sye x thu tu lendir ape .klau normal ape yg sye rasa skrg ok la .tkut baby nk keluar awal...

5 Balas

kalau kepala baby dah engage masuk laluan mmg akan rasa tak selesa dan sakit. sy 29 weeks dah sakit dah dekat kelangkang. nurse ckp normal je. bilababy dh engage lagi sakit bahagian bawah . cuma lendir tu kalau berbeza dgn keputihan biasa keluar tu kne check dgn doktor. mgkin hint baby nk kuar

normal sis sy pon 33w 6h jgk mmg bby kerap mngeras Dan ngilu bhgian ari²..kdg² nk bngun,jln pon sakit..lg² kalo nk mncangkung ya Allah susahnye nk bngun..nk pkai underwear dgn seluar pon sakit nk angkt kaki..

Bagi saya normal. Awak ada masalah keputihan ke? Upcoming checkup nanti inform doktor apa yang awak rasa tau.

Selalu dah hujung2 memang rasa gitu sis. Yg discharge tu kena bgtau nurse utk next checkup.

normal