Saya keliru scan pertama 9 minggu kali kedua scan 7minggu.Last period 5/12/23 yg mana betul.keliru

8 Balas

Sy last period 30 december 2022 scan smlm baru 7w3d doc mtk scan Lg 2 minggu.. doa kan baby kuat dan sihat sbb ada keluar darah tp scan smlm nampak kantung baby

1y ago

nak tanya sis bleeding bnyk ke? scan nmpk kantung shj ya mksud sis? sbb sy pun bleeding scan nmpk kantung shj. sy pun 7w. dah pergi pakar kena dtg lg 2w. now doc ckp 50 50 🥹🥹