Saya keliru scan pertama 9 minggu kali kedua scan 7minggu.Last period 5/12/23 yg mana betul.keliru

8 Balas

macam sama dengan saya je. first scan 6 week nampak kantung doc laki yang scan siap zoom nak tengok ukuran kantung ape semua.. second scan 8 week doc mula² cakap nampak macam ketumbuhan dalam rahim .. saya dah istighfar banyak² minta doc perempuan scan betul² baru nampak kantung tapi tak ada zoom and tak ukur pun kantung tu besar mana ape semua. dan dia minta repeat scan 2 minggu lagi. harap baby oke saja.