Selepas ceaser belum datang period lagi...normal ke tak...ank dh 2bln lbih..

9 Balas

normal..depends on individu..mcm sy dlu cpt period..mcm mil sy pulak dia kata setahun xdtg period sbb fully bf ank..stiap org dia berbeza .ada dtg cpt .ada tak dtg lngsung..tp pape kena check upt juga jika tgk lm sgt tak dtg period..sbb pnh bc ada kata ingt sbb fully bf ank lm xdtg bulan..tgk2 pregnant lg .mg dpmudahkan segalanya .aamiin

kalau fully bf, normal. lgpun darah nifas kan 60 hari. mungkin tak lama lg, hormon berubah mmg boleh alter time period.

Sy full bf, 6 bulan baru dtg period. 2 bulan darah nifas. Tp tu la mse 9 bulan terrmengandung lg😅

2y ago

mcm mana boleh mngndung..sdngkn lpas bsalin blum bsama suami lg

normal sis. sy breastfeed. arini hari ke 72 dh. lps abs nifas aritu smpai skrg blm period.

Tak normal tu.Pas darah nifas ada period kembali.Check doktor kembali.

normal. lgi2 klw bf. sy dlu czer. 1taun bru priod. sy bf skali msa tu.

normal sis..sy full breastfeeding.. bby 9 bln br period

Anak minum susu apa?

normal