3x checkup berat sama jer 59kg.. Makan mcm biase.. Macam mana nk naik kan berat badan ni??(15weeks)

12 Balas

sma mcm sy...dari awl mngndung berat 73..smpai la skrng 22 mnggu berat turun naik....esk nk kene ambik darah talasmia ngn tyroid....dh mkn mcm2 tapi berat xnak naik...tapi scan klinik swasta bby ok jer berat 550 gram untuk 23 mnggu...

2y ago

Haaa.. Kan... Sya pun sama... Dok bgi 2 mnggu ni.. Mintak sya naik kan... Klo tak kena buat gak ujian yg sama.. Hmmm