Tghari cek.. Result gini, ptgnya scan,.. Belum nampak kantung, ikut LMP 6minggu 3d..😢..

2 Balas

Awal2 lagi mmg normal tak nampak lagi. Tak pun mungkin lambat lekat. Sbb upt tu nampak samar2 lagi tuu. Nnti dah 3 4 minggu nanti scan lagi ye. Yg penting jangan skip folic acid. Banyakkan minum susu.

normal tu, tk semestinya usia kandungan sama dgn LMP. Tunggu at least 3 minggu kalau boleh before repeat scan. insyaAllah masa tu nampak apa yg blh nampak. jgn lupa makan folic acid 😊