Awal kehamilan memang akan rasa cramp dekat perut ke ? And menyapu pon akan rasa penat n lelah 😔

3 Balas

normal. lagi2 trimester 1 badan akan rasa lemah2 sja . mau baring sja rasa. kalau rasa tk mampu buat jgn paksa diri tau. rest kejap baru buat lgi . tpi klau btl tk dpt stop sja minta tlng husband

3y ago

Ouh yeke , saya first pregnant . N anak sulung tu yg saya xtahu . Tq sis sbab respon☺️

normal mommy, sbb badan banyak guna tenaga persediaan anak untuk membentuk organ2 dia. kalau penat, rehat je. nnti dah bulan kelima, insyaAllah dah bertenaga balik :)

3y ago

mudah2an ada rezeki kat tempat lain utk awak 😊 sama2

Normal mommy

3y ago

🥰