Ada tips tak kurangkan sinus semasa hamil😭 pukul 3 pagi bersin tersumbat terus tak dpt tido sampai lah ke pagi. 9am kerj

8 Balas

Saya pn sama tp sy kkdg dtg pakej skli gn hidung berdarah.. sy pergi jumpa pakar ent check dlm hidung semua Alhamdulillah xde pape yg serius cuma mse mengandung ni salur darah kte mengembang n mudah pecah.. doc cuma tampal skit ttup salur darah yg klua darah tu.. kalau tsumbat hidung doc kate bole gunakan vicks utk legakan ya