Sesungguhnyaa risau saya 8week tapi kantung je nampak...Dr kata normal....ada cm saya jugak ke ?

Please komen

2 Balas

normal puan sbb bby tu halus sgt2 br nk build n jadi..ms 11 week nnti in shaa Allah nmpk..tp doc kena zoom byk kali semasa ultrasound br blh nampak..mg dpmudahkan segalanya aamiin

7mo ago

sm2 😉

Saya pun sama, 8w4d kantung kosong x nampak apa² lagi. Nti lepas 2 minggu kna scan balik. Semoga kandungan kita dlm keadaan baik² ya. Aamiin ya rab 🤲🏼

7mo ago

Iyaa , alhamdulillah ❤️