Baby

Please everyone pray for me. I nak pregnant lagi tapi usaha utk baby boy. Yg first dah dpt girl. Now tgh usaha for baby boy. Any tips? ?

39 Balas

Bila u da start pregnant cbe try bg nama pada 'baby' u.. If u nk baby boy.. U letak la nama baby boy.. N then slalu imagine & kalau boleh u buat la wallpaper kt hp u gmbr baby boy.. I buat mcm tu.. Pada masa yg sama bykn baca surah nabi yusuf untuk Dapatkan anak lelaki.. Inshallah.. I buat mcm tu.. Alhamdulilah scan nmpk bebird dia.. 24weeks already

5y ago

Wow..interesting... I dlu suka sgt nama Asiyah..& hati tu mcm ase ank perempuan..skali..mmg permpuan... Ad kaitan upenye ye...ok..pasni leh practicekn..😁😁