Baby

Please everyone pray for me. I nak pregnant lagi tapi usaha utk baby boy. Yg first dah dpt girl. Now tgh usaha for baby boy. Any tips? ?

39 Balas

dengar ceramah ustaz basalamah mcm mna nak dapatkan baby boy or girl ikut hadith... taip saja kat youtube... ada tu...

Cuba bersama pada hari ke 10 selepas habis period. Tips ni kawan saya yg bagi dan Alhamdulillah menjadi utk saya.

Itu kn rezeki dr Tuhan. Org lain bpuluh thun usaha girl xdpt boy pon x dpt. BerDoa la.. Jgn lupa Tuhan.

suruh suami mkn ayam je jgn sentuh bnde lain .. smpai la waktu subur . suami mkn ayam je lauknye

5y ago

lg 1 having sex btl2 msa ovulation. sperm cell yg jantan lg cpt pgerakan dorg.. klau nk baby girl 1 day b4 ovulation. sbb sperm cell yg prmpuan slow tp hidup lama ckit.. apa2 tgk rzki jgk allah nk bg apa...kannnnn...

Cara dapat anak lelaki saya pun nak tahu jugak! Hahaha. Dh 2 girl dh ni. 😅

5y ago

yg sy tahu ni pnglmn kwn kwn sy rncng wktu brsama.. ni ilmu sains sbb chromosome XY tu XX

ank dh bape sis?semoga brjaya sis..😊klu muda lg..leh cuba lg tuk boy..🙈

sy 4boys xde girl..yg sy perasan,bsama btl2 hr subur.Byk makan makanan laut.

Bole try gune chinese calendar puan. Mane tau rezeki dpt boy plak 😊

pernah dengar org ckp..having sex between 1am-6am.. for baby boy

doa je i guess sebab bukan boleh kawal whats inside