Does your husband play a mobile game?
Voice your Opinion
Yes
No
I don't know

4916 respon

19 Balas

Dia main games tpi x de lar addicted pon..tpi game dia lain...dia main games pengawalan landasan kapal terbang,terbangkan kapal tu,manage timing kapal mana yg nk terbang dan mana yg nk landing...aku yg xfaham games tu...dia x main games2 yg org suka main skrg tu...xthu plak namanya

dulu ya skrg dh uninstall game..lebih baik bg phatian kat anak bini,kalau yg kaki game buat duit ok lah tpi kalau main saje2 fokuskanlah untk fmly tu lebih baik.

Dulu time bujang je..lps kawin dia uninstall game pubg tu,, sbb dia kata cukupla bini dia jdi hiburan😂😂😂

tak main game , sebb dia kata bosan. 😅 main bola ke futsal semua tk. tpi memancing haaa ye rajin

ya..dia main game bola.kdg2 dgn badan sekali mcm nak sepak bola.🤔🤦🏻‍♀️

suami saya cepat bosan. tak sangat nak main game

Only during MCO and he cannot go work tht time

Yes. He love it so much 💆🏻‍♀️😂

Nope..he's alwyz bz with online shopping

Dia main games time nak tidur je..