Are you planning to get pregnant next year?
Voice your Opinion
Yes
No
Maybe

2797 respon

28 Balas

next year & the year after that I don't think about planning to have more children. for me one child is enough ☺️

Pause dlu kot or may be no more hehe.. 5beradik dah mcm rekrut askar dah.. #TAPactiveusers

mungkin #01Jan2021 #IbuRA #19Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsJan #TAPxTanamera

Stop sebentar. Maybe 2 3 tahun akan datang akan tambah lagi. 😄

im already pregnant now 😅nxt yr sound too soon for baby no.2

no,sb sedang menunggu masa untuk bersalin anak yg kedua...

dah 4 org ank dah..doktor pun tak bagi ngandung lagi😁

Baru bsalin minggu lepas. 😂 Tgu baby besar sikit.

no next year bersalin..and it's will my last baby..

No .. Sbb Next Year Saya Bersalin Anak First ^•^