Mental down

Placenta previa type 3-4... Assalammualikum mommies.... Sy down gler skrg ble scan dpt thu uri dh tutup Jalan keluar... N next appointment dktr nk scan if sama akn set appointment dgn pakar oNg then akn warded smpi brsalin😭😭sy thu uh utk kebaikan... Tp serius sy rase takut n xkuat.... Sy prgnant ank first.. Now 30 weeks 6 tahun ttc

4 Balas

Hi sis. Kita sama. tapi uri belum tutup sepenuhnya laluan keluar. In shaa Allah. banyak kan bersujud (solat seperti biasa). dan jangan banyak berjalan.

1y ago

mean now awk blm warded lg la ea..