Placenta Previa type 3

Hai semua. saya nk tny pengalaman ibu y sama dgn saya skrg 30weeks, uri saya ke bawah & doc pakar mntk 32w nnt scan balik kalau masih sama kena warded 34w-bersalin. boleh tak share apa2 utk kuatkan semangat sbb mmg down sikit rasa. #firstbaby

4 Balas

Jangan give up. Teruskan berdoa. Boleh ikhtiar, tiap kali solat, waktu sujud tu lamakan sikit. Selain waktu solat boleh buat position sujud tu lama2. Buat tiap hari. Buat sekerap yang boleh. InsyaAllah kita cuba mana yang mampu. Semoga dipermudahkan! ❤️

Ade tak pengalaman kt sini yg air ketuban dia lebih sikit? Doktor nk 20cm je, tp scan 32w td air ketuban saya 21cm. Akhir bln ni kene refer pakar. Ya Allah, takut sngt.. doakan saya dan baby ni sihat2 je ye. Aamiin

1y ago

sekarang sy 30w.. air ketuban banyak sgt..26cm.. minggu ni sy jumpa pakar utk dipantau.. sama² kita doakan smua nya selamat wlaupun risau tu tetap ad 😔

Saya pp type 1 dan rahim pendek, baru lepas discaj hospital, 3 hari lepas tumpah darah masa sidai kain. Kita sama2 doa harap uri naik sbelum next checkup. Banyakkan berehat sis.

sy pon pp type 2 mase 28week,32week nanti dr nk scan balik tgok dah naik blm uri...doakn sy jgk ye kwn2 .. takot pon ada jgk