Mental down

Placenta previa type 3-4... Assalammualikum mommies.... Sy down gler skrg ble scan dpt thu uri dh tutup Jalan keluar... N next appointment dktr nk scan if sama akn set appointment dgn pakar oNg then akn warded smpi brsalin😭😭sy thu uh utk kebaikan... Tp serius sy rase takut n xkuat.... Sy prgnant ank first.. Now 30 weeks 6 tahun ttc

4 Balas

InsyaAllah semoga dipermudahkan puan.. pujuk2 baby dalam perut mnta bby pusingkn uri ke atas..jgn stress nt effct lg.. semoga yg baik2 utk puan dn bby.. 🤲🏻💪🏻💪🏻🙏🏻

1y ago

Aamiin.... tq awk... moga sy kuat

Banyakkan berdoa awk, jgn buat kerja berat, bnykkn baring, cuba awk google kalau ada cara utk naikkn uri, cuba kuatkan diri jgn stress, moga dipermudahkan urusan awk

1y ago

tq awk... doakan sy kuat.... sy dh cbe tips tp xnaik gk.... semoga smua dlm yg baik2... Aamiin....

sy skrg 30 weeks baru2 ni doc scan placenta ada kat bwh, lg 2mggu kena repeat scan nk tahu location placenta kat mna if kat bwh lg kena refer hospital...

1y ago

kan.... dugaan buat kite....

Hi sis. Kita sama. tapi uri belum tutup sepenuhnya laluan keluar. In shaa Allah. banyak kan bersujud (solat seperti biasa). dan jangan banyak berjalan.

1y ago

mean now awk blm warded lg la ea..