alhamdulillah

Pkul 2.30pagi baby boy berat 3.25kg Trima kasih pd y mndoakn sy... alhamdulillah...xlama Kali ni...pkul 12.30 pegi hsptal pkul 2.30 dh bsalin...syukur d permudahkn Allah... Sy doakn sesapa y tgh tgu due tu d permudahkn urusan nnt...amin....

alhamdulillah
308 Balas

Aamiinn.. alhamdulillah tahniah mummy comel bb boy, selamat berpantang n semoga bb n mummy sehat . tgh tunggu due on 17.june ni.. hope semua berjalan lancar.. aamiin