alhamdulillah

Pkul 2.30pagi baby boy berat 3.25kg Trima kasih pd y mndoakn sy... alhamdulillah...xlama Kali ni...pkul 12.30 pegi hsptal pkul 2.30 dh bsalin...syukur d permudahkn Allah... Sy doakn sesapa y tgh tgu due tu d permudahkn urusan nnt...amin....

alhamdulillah
308 Balas

Doakan saya anak kedua nanti even tak tahu lah bila. Hehe. Trauma anak pertama kena stay hospital almost seminggu overdue

4y ago

Semoga ad rezeki lg nnt...stiap ank x sama ragam sis..jgn trauma ye..☺️☺️

tahniah sis .. alhamdulillah .. lega dah .. sy plak tgh tggu due .. 8 weeks to go .. doakan sy n baby yeh ..

Alhamdulillah...selamat berpantang..n tahniah...doakan saya di permudahkn bsalin nnti...dah mghitung hari..hihi

doakan saya bersalin malam ni 12/2/2020. kalau takde contraction, tak beranak jugak, nnt kena induce. 🤧😭

4y ago

Allahhu...sis dh brsalin ke..

Uiii pipi diaaaa. Geramnya. Tahniah dan selamat berpantang. Doakan sy juga selamat bersalin ya. Dua bulan lg 😍

4y ago

😅😅 alhamdulillah...semoga sis d permudahkn nnt ye..Amin...

Alhamdulillah syukur pda Allah..congrats..selamat berpantang..semoga ibu n bby sentiasa sihat hendaknya..

Alhamdulillah . Puannn Doakan Saya mendapat Anak sulung lelaki 🥰😘 Terima kasih puan Selamat Berpantang .

4y ago

Alhamdulillah..trima kasih...sy doa kn puan dpt ank lelaki nnt..Amin....

Tahniah sis..selamt berpantg..smoga sy juga dpermudhkn bersalin dn sihat walafiat brsma bby..aamin2..

Tahniah sis. Selamat berpantang. Baby comel sgt. Semoga membesar dengan sehat ye syg.

Barakallahufik.. Alhamdulillah dan tahniah siz Doakn smg di permdhkn urusan plk ibu2 y masih menghitung hari

4y ago

Insyaallah.. Semoga d permudahkn urusan semua nnt..Amin...