yang bersalin dari 4 mei tolong jawab

Pkp dah longgar Kan suami boleh teman x Kat lb ? Ada x yang baru bersalin baru2 ni ? Lepas 4 mei ? Jawab please jenuh Tanya soalan pasal upt laju je jawab ?

20 Balas

baru lepas bersalin 5/5/2020 di hospital besar melaka . suami Takboleh teman . register pun sendiri urus . suami hantar barang kat guard bawah je..labour room pon sorang ngan nurse sorang yang sambut baby . bila dah kat ward, everything kena urus sendiri . discharge baru jumpa suami, suami jemput kat bilik ward dengan wheelchair dan pass lawat .

4y ago

Ikot hospital , hospital selayang boleh . Kat wad anta barang boleh jumpe tp 10 minit ingt pkp dah longgar semua hospital leh teman dah rupanya ada yg x boleh lg

yg saya tau hospital swasta suami boleh teman tetapi suami kena buat ujian saringan covix..ibu pun klu kena operate kena buat ujian saringan covix..hospital gov suami x boleh teman..hanya hantar je...harap dpt bantu soalan sis ye..

4y ago

*putuskan

Saye bersalin 19/4 hari tu dekat hospital ampang time pkp suami hanye bole hantar brg je kt guard ward, pelawat atau teman kt labour room tak di benar kn Yg lain semue sendiri #czermom 🙂

4y ago

Caeser mmg x boleh walaupun x pkp

kan senang tanya terus dekat kk atau call nurse/doc/kk. tnya dlm ni lambat lagi nak naik jwpn kat feed tu pastu salahkan org tak jwp dia punya soalan. jgn nak koyak sgt lh

4y ago

Tanya nurse da sbb tu aku tanya kt sini nurse ckp x pasti klaux aku x Tanya da apps ni untuk tanya soalan kn ??????

Baru g hospital 4hb..doctor ckp suami still xleh teman.sebab masih pkp smpai 12hb..than after 12hb kena tengk dulu mcm mana..terpulang kepada hospital

4y ago

Doctor ckp lepas 12 mei,tengok dulu,terpulng kepada hospital nak bg ke x..dah la duk seminggu,suami xleh dtg...sedih la..

Bru jek smlm 5/5/20...suami xteman yunk tp lau dtg anto brg or kmas2 brg n ambil uri suami bleh naik kejap je..☺️

4y ago

Swasta typo🤣

Sy baru bersalin harini. Suami.xboleh teman. Hantar barang pon xboleh jumpa.sampai nnti nk discharge bru jumpa

4y ago

Ohh patutla ingt pkp semua hospital suami boleh teman tp ada yg x boleh juga

Adik sy msuk lb kul 8lbh am, suami kna dduk kat luar je. Pkul 8lbh pm bru dia dpt jmpa baby lps adik sy discharge.

4y ago

Ok dah Tau ikot hospital jugak

Call hospital, bertanya, lain tempat lain cara pengurusannya. Ada hospital yang boleh, ada hospital tidak boleh.

Nak bersalin kat hospital mana? Kalau kat serdang mmg hubs tak blh masuk langsung...rasanya tgk hospital juga.

4y ago

Utk area hospital hulu langat mmg hubs xblh masuk...hanya boleh menunggi di lobby je.