jantung bergerak laju

Hai...any1 tolong jawab...knp baru 9weeks jantung saya bergerak dgn laju..da sesiapa yg pernah mcm ni x...

1 Balas

saya tgah alami sekarang... baru 7 weeks 2 day

4y ago

Sis dah cek? Better sis cek..sbb tkt ada tyriod...saya b4 pregnant xda tyriod..tp bl saya cek ms jantung saya laju(masa pregnant ni),doc suh buat ujian darah..bila dh dpt result mmg da tyriod..skrg doc just monitor dl..x on ubat..sbb tkt hormon masa pregnant ni...skrg saya 1bln 1 kali kena buat uijian drh...