Sakit badan sebelah kanan?

Hi momy² semua. Nak tya,sy ni bru prggy anak prtama,10mnggu dan selalu sgt ssakit bdn sblh knn. Blkg pun skit. Tdur pun susah nak mngiring sblh knn,smpai kaki² sy llenguh je. Itu normal ke????

1 Balas

Rsanya sbb baby duduk kt bhgn blah kanan perut kot mommy. Mcm msa sya mngandung baby sya dok blah kiri, so sya tdo blah kanan jew smpai lenguh2 bdan. Mslhnya bila pusing kiri x selesa sbb agknya baby kt situ.