Imbasan sonograph mana satu menjadi pilihan anda?
Voice your Opinion
2D
3D
4D
5D
6D

6913 respon

25 Balas

Sy buat 2D nk2 ank ms scan main kejar2 dkt dlm.tu..sush nk nengok nye .hehe..maka dpt la buat 2D... Dia xbg tgk muka dia..asyk bg tgk blkng dia je..😂😂

saya buat detail scan je. kkonon amik pakej 3d4d5d sekali baby sorok muka . pastu xbuat dh. tgok muka dia masa lahir jelah .haha

ѕαчα хвuαt pn..tєrímα ѕєαdαnчα..ѕєtєlαh ѕєkíαn lαmα..16 tαhun αnαk чg ѕulung

teringin juga nak yg detail tp in shaa Allah ada rezeki .. p tgok dgn suami sblm nak berjauhan nnt huhu

Xbuat pun, ckup 20week pergi buat detail scan utk tahu anggota bdn smua sempurna, itu lbih pnting

sy mnt bt scan detail je. tu lbh penting. blh tau overall condition beby

Buat 2d je. Kalau ade rzeki teringin nk buat details scan

Tak buat semua tu.. Cuma detail scan👍❤️

Saya balun buat semua. NT scan segala buat 🤣🤣🤣

kalau ada kesempatan & kewangan, saya pun nak buat 6d