Pilihan berpantang mana yang anda dan pasangan akan pilih dalam keadaan pandemik sekarang?
Voice your Opinion
Berpantang sendiri
Berpantang dengan ibu/ibu mertua
Berpantang panggil confinement lady (cl)
Berpantang panggil tukang urut sahaja

2899 respon

11 Balas

Utk kali ni sy akan berpantang sndiri 3x di perantauan 😌 anak first je dgan mertua. Agak mencabar dgn mertua sbb dia bg air masak, suka pangku.. Sy xckup rehat.. Org dtg2.. Penat nya bila ada org yg jaga. Lebih rileks bila pantang sndiri.

brpantang dgn ibu/ibu mertua

berpantang dgan ibu sndri

Berpantang dengan ibu

berpantang sendiri

pantang dgn ibu

dengan ibu

dgn mak

Parent