Adakah anda lebih memilih pad bersalin atau pad seluar dalam?
Voice your Opinion
Pad bersalin
Pad Seluar Dalam

3332 respon

13 Balas

Entahlah. X pernah try lg. Tunggu bulan 10 ni baby keluar, kita try. Tp dah beli madame pad tu Nanti nak beli maternity panties di Watson pulak

pad seluar dalam pun sekarang da ada jenis untuk bersalin punya. so, vote for both 😂

next nak try pad seluar dalam. pad bersalin ni leceh skit ..

Pad bersalin #TAPSupermoms

X suka pad bersalin, rimas

Maternity pad

pad bersalin

Pad bersalin