Anda akan pilih hospital berdasarkan...
Voice your Opinion
Doktor
Harga
Servis & Fasiliti
Kemudahan
Suasana

2670 respon

12 Balas

mestilah servis dan fasiliti. kalau bayar hal sekalipun tp servis out, xguna. tp saya +sebab doktor juga. cari favourite doktor sebab kita dah serasi

sy sepatutnya org subang dkt hoptl sungai buloh tp sbb covid trpksa shah alam tp tula penuh smpai bilik air yg tggl satu pon berebut emm

servis dan fasiliti serta doc yg kita nk blh dplih atau tidak..esp tuk pilih doc pmpn.. 😉✌ #TAPSupermoms

semestinya servis & fasiliti yg paling penting. #30Nov20  #TAPSuperMoms

Servis n fasiliti adalah ciri2 utama dlm pemilihan hopital #TAPSupermoms

pkhidmatan n kmudahan y disdiakn sgt penting .. #TAPSupermoms

1) Service dah fasiliti. 2) harga - ikut kemampuan kita

servis dan fasiliti

yang ada nama baik