Perut berdenyut sebelah kiri

Hi Pg TD rasa MCM sebelah perut bergerak . Seolah ada bubble².. arini saya miss period 1 day.. cramp pun terasa juga . Tp kekadang saja. Adakah ni tanda saya hamil.. saya irregular period😌. Nk cek takut kecewa. Bila masa sesuai nk cek upt. Ada pglaman X korang. Bole jd saya preggy ke X ?

5 Balas

klau prggnnt 4-5 mggu tu bru ade kantung rasa ya, klau awak rasa gerak tu tktahu la apa yg gerak sbb sy dh masuk 5 bln bru rasa baby gerak 😅 nk tahu prgnnt ke tak kne buat upt je. tkleh main rasa2 je. biar kecewa dri menyesal. dpt tau awal better dari tktahu lgsg dan tak jaga kandungan

boleh je check upt utk tau pregnant ke x. kami2 nii mne la tau awk tu pregnant ke x. kami bukan upt.

pergerakkan usus sis y bergerak tu.utk Tau peknen ke x tu..just bt upt

perut masuk angin 😌

x check xtau