Cramp perut

Kenapa ya perut cramp kadang kiri kadang kanan.. tapi xkuat sgt. Lgpun kadang² saja. Adakah saya hamil. Nak test upt takut kecewa. Siapa ada pglaman MCM saya ☺️ ttc 5y

1 Balas

better chck upt tu sebaiknya tuk tahu sm ada puan pregnant ataupun tidak..kekdg nk period pun akan alami simptom cramp juga...takpe chck je .dr kita trus tertanya tanya .at least tahu awal boleh berusaha lagi..dan kena yakin dgn Allah..in shaa Allah bila smpai waktu yg DIA dah tetapkan psti akan dia makbulkan apa kita nak ..jnji tidak brputus asa trus berdoa dan berusaha serta bersangka baik dgn Allah..mg dpmudahkan segalanya amiin