Which pets do you have at home?
Voice your Opinion
Hamster
Cat
Fish
Others (please share)

3889 respon

89 Balas

saya ada 7 ekor kucing dekat rumah sbb bela lepas kahwin ..dgr org ckp kalau bela kucing tak dpt baby..membongak je ..so skrg dh preggy dorg ckp kurangkanlah kucing tu nanti alahan kt baby.. mcm ne ni?? tak kan nak bagi org kite dh bela semua kucing ni dari dorg lahir lagi 😭😭😭

Dulu ada kucing.. bila da pindah rumah, kucing terlepas keluar, terus tak balik.. sedih.. 😭😭

Kucing tapi Kadang2 je dtg rumah, lepas makan lari lah kucing tu Sbb bukan kita punya 🤣

rabbit name loyal. hmmm now i dont have any pet more

kucing, hamster, ikan #26Nov20  #TAPSuperMoms

Saya tidak ada haiwan peliharaan di rumah..

2 kucing , 1 kura kura dan 1 hamster 😙

Dont hev any pet at home coz got asthma

No pets in my house 🤭 #TAPSupermoms

fish sebab anak masih kecil..