Lapar je kejenya time baby 34 weeks ni.

Petang tadi pkl 6 dah bantai sepinggan nasi. Konon malam taknak la makan. Tapi dia punya lapar tak boleh nak bawa berbincang. Rasa nak mengamuk je. Berat ibu dah naik mencanak ni nak oiiii... Due date saya 20 Nov ni. Ada geng tak kat sini?

17 Balas

sye pon sama lepas mkn sekejap ja terus lapar balik...lapar memanjang sekarang dah 35w4d

5y ago

yala.. mkan selagi boleh mkn nnti dah bersalin xboleh nk merasa mkn sedap2 dah

Sama lah kita...asyik lapar je x kira waktu...32weeks😢😢😢

Aww...sama la kita..due date pon sama..😄

5y ago

Tak tahu la dah ready ke tak..hehe... Tu la...makan banyak da ni kumpul tenaga...berat dah naik banyak da..😅😅

malam kalau lapar minum susu.

sma sis,lapar je kejanye🤭

5y ago

Acaner konon2 nak tahan makan, doctor suh makan biskut lemak cicah air kosong je...haishhh...mana mungkin ni..

Kannn..sma la sis...sy pn 33w5d mmg cpt lapar 😂..kjap2x cri mknan.due dte 25 nov 🤗.

Hahahaa dah takleh control dah ni