Mengandung asyik lapar

Nak tanya normal ke 12 minggu mengandung asyik lapar je? Kadang masa dah nak habis makan nasi sepinggan pun perut tiba tiba lapar lagi. Lapar pula macam tak makan seharian. 😅 #firstmom

6 Balas

sama lah tapi toxic dkt tempat kerja ni bila kita asik lapar je dia complain bukan ke kita baru je makan tadi , macam kita ni tk berisi pula dia layan .. lepastu dia kata nanti kita sangkut gdm sbb asik makan

1y ago

Pekakkn telinga je sis manusia ni semua bnde nk komen

normal je ni😬 tapi stage ni klau x silap saya, badan perlu 300 extra calories je, atau kurang. so klau lapar, snacking lah kekacang ke, jgn dimakan nasi sepinggan lagi hehe🙊

bestnya lapar. sya ni pon rasa juga lapar tu tpi mmg mkn nasi sikit je sebb nnt perut kembung tk selesa sgt 🥺pastu mkn sikit cepat kenyang huhu

sama. saya dh nak masuk 13 weeks asyik lapar. dlu masa 4-11 minggu tak nak makan, tgk nasi pun tak lalu.

Yee betul. Saya pun sama. Bru lepas makan nasi pun stil lapar.🤣

Senasib lah kita 😂