Baru lepas makan, lapar balik

Siapa ada msalah macam sya ? 34 minggu. Lepas mkan nasi minyak sepinggan. Perut tak rasa kenyang pun. Mmg rasa lapar balik.. minum air dah banyak dah. Tapi perut rasa kosong. ? Macam mana nk elak ye ? Nak kene makan jugak kalau tak perut kosong susah nak tidur.

1 Balas

Sama lah kita. Sy 36wk rasa nak mengunyah je kerja. Tp kadang2 tahan jugak sbb takut baby besar sgt jenuh nak teran nnt, hee😄

5y ago

Tu lah. Tapi kene makan jgk. Kalau tak mmg tak boleh tidur. Perut rasa kosong.