Apakah petanda awal anda hamil?
Voice your Opinion
Mual/Mabuk-mabuk
Pening kepala
Badan panas
Sakit di bahagian rahim seperti senggugut
Tidak datang period

2153 respon

18 Balas

kerap bgn utk kencing malam.. igt kan sebab sejuk acon, period mmg x regular sbb ada pcos.. so mmg x rasa lah yg diri ni peknen.. last2 kene gastrik yg teruk smpi sy mkn ubt ulser usus 2 biji.. gastrik dh ilg tp ttp muntah2.. last2 buat upt.. mcm nk menangis tgk naik double line..

tak period dah 8hari pastu penat lain macam. sekali check double line. اَلْحَمْدُلِلّهِ 🤲 rasa sakit macam senggugut and Suami kata badan panas. baru ni rasa mual pening kepala muntah baru sekali semalam. harap saya and baby kuat 💪

Sy mmg tak regular period, kdg2 3 bln skali bru dtg. Petanda sy bila rasa senggugut tu lain mcm dan sakit breast

Badan panas Ada rasa nyut2 kat rahim Perut cramp mcm nak period Spotting Tak period pada waktunya

Alahan semua ke 4 anak semua mual muntah2, tk lalu mkn smpai berat pun susut 😢😢

Tak datang period #TAPsupermoms #TAPactiveusers

emosional, husband cakap apa2 sikit da menangis

Puting susu rasa sakit

tidak datang period

Cirit birit.. 🤣