kandungan 28 mggu

Perut tetp kelihatan kecil. Normal ka untk ibu mcm sa y prtma kli mgndung ne

kandungan 28 mggu
16 Balas

saya msa 4 bulan 5 bulan msh boleh cover dekat office.smpai 6 bulan dia kluar jd bsr trus🤣🤣 dulu sorng pn tak tau saya prgnt. skrng dh 1 office tau. dah tak boleh cover dh. sya ckp malu.anak 1st kata kan. husbnd ckp knpa nak malu. hahahaa bkn awk tak nikah pun.ah lupa kta dh nikah haha

Waaa memang kecik betul smpai xnampak baby bump awak.. sy ingatkan baby bump sy dah cukup kecik utk 22 weeks tapi awak lagi kecik.. comell je tngok hihig

Wah..keciknya.. sy perut dah ketara nampak 😅ikut bdn org.. kalau scan baby membesar seiring minggu,it should be ok..

5y ago

Eya kali scan normal kata doktor.

Lgsung x nmpk😱😱🤭🤭 astaga.. mcm baru dlm awal trimester.. sy 26 lebih suda nmpk perut tekeluar..

Sy dah 28 weeks org ingat ngandung kembar hahaha..x pe la janji baby sihat, ikut berat sepatutnya

Saya dulu masa bby first mmg xnmpk perut. Sampai da 30week pun org xtw saya pragnen. 😄

Kecik takpe asalkan baby and mommy sihat. Perut besar susah nak tido, susah berjalan 😂

5y ago

Betol... 😂😂😂 seblom tido. Kne setting bantal dlu... 😂😂

Saya 7month bru btul2 nmpk ada bby bump . Pdahal bert naik je tiap bulan . 😅

Adui, sy baru nak msuk 24 weeks perut nmpak besar sgt harap2 twins hahahaha

mcm x nmpk lah sis. kecik btul ye 😅😅 asal kn bby sehat,xpe. 😁