makan manis2

betul ka kata org makn kuih, taw y manis2 ble bkin baby besar... risau pla sa ne sbb sjk kblkgn ne sa suka sangat makn manis2, ais cream, mnum sjukk... mnta pndgn dgn sis y da pglmn..soalnya sa ne frst prgnt

2 Balas

Mnggu kebrpa? Sya pn asyik mkn makanan yg manis2.. baby kecik molek je sis time scan

5y ago

Pebanyakkan mnum air ksong juga uyk cuci balik bh pinggang sis n sbgainya sis. Sma la kita ni,klau mkan nasi mau ja termuntah 😅😅 sya msuk 35wk

Klau sis ada kencing manis masa mengandung ya ada kemungkinan baby akan besar

5y ago

Ok sis tq....