Week 24

Perut Takdelah besar.. Cuma kecik sahajaaa.. Tapi Kalau kecik means baby Kita kecik ke.. Takutnya.. Harap2 baby sempurna and membesar dgn baik... Tapi Kalau Pakai blouse pun, takde pun yg perasan Kita pregnant.. Adakah week 24 biasa jee perut ya?

1 Balas

24 weeks still early mommy. Jgn risau ya. Ur cute baby will grow healthily. Aamiin

5y ago

Hehehee.. Masih Awal Yee.. OK thanks.. Yela risau jgk sbb Kita first time pregnant so Kita xtau.. Aminnnn.... InsyaAllah.. Thanks