Betul ke kalau 15 minggu mengandung

Perut tak rasa apa² lagi n perut masih rata n tak, membesar..ada masalah air ketuban..sy baca kt google..tlg ye ibu jawap sy tnye ni..

1 Balas

Kalau nak tahu ada masalah air ketuban atau tidak, puan boleh refer doktor untuk check. Perut nampak besar atau tak tengok orang juga sebenarnya. Macam saya, nak masuk 3rd trimester baru nampak baby bump.

3y ago

sy pergi Scan ikut minggu kandungan ngn tapi dkt perut tak ada rasa ketulan apa pun perut pun tal ada..bila tnye Dr..dr ckp sepatutnya dah rasa kalau 15 minggu..