Perut Rasa Kosong

hii. sy bru msok 2cd trimister (13 mgu 5 hri). sy nak tanya mom n bakal mom dkat sni. Pernah tak sesapa ibu atau bakal ibu dkat sni yg pnah rasa masa mengandung perut korang rasa kosong xda apa2 atau kadang korang rasa overthinking n risau melampau dgn keadaan dlm perut korang? Kadang sy rasa perut sy kosong n xda perubahan. atau masih terlalu awal utk perut sy membesar? Sejak dpt tau pregnant, mcm2 sy fkir.

2 Balas

Saya pun bila dah masuk 2nd trimester perut dah start rasa selesa, rasa macam tak ada apa2.. Maybe sebab badan kita dah start rasa selesa dgn keadaan baru.. Jangan risau selagi doc kata semuanya okay tak ada apa yg perlu di risau kan.. Just jaga diri yaa sis🤗

Time pregnant jangan dok pikir & minta bukan2. Kalo terlintas perkara bukan2 istighfar banyak2. Doa banyak2 sentiasa positive. Time pregnant ni xya dok stress2 nanti ank dalam perut pon jd stress juga. Buat la pape yg hepikn diri.

4y ago

sy x mtk. tp bla exhausted sgt, tekanan sekeliling lgi2 environment kt tmpt kja kdang buat sy jd overthinking n tkut itu tkut ini. anw... thanks for your advise n responds 💕