Rasa senggugut tanda nak bersalin? #38weekspregnant

Dari semalam saya dah rasa mcm senggugut sampai bwk ke pinggang. Itu tanda nak bersalin ke? Anak pertama saya kena induce jadi tak tahu permulaan sakit nak bersalin tu. Celah kangkang dan miss v memang dah sakit. Keputihan pun ada je. Tp kua sikit2. Ada ibu2 yg macam saya skrg? #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

ya.. sy pun rasa yg sama dan pengalaman yg sama. anak 1st kena induce, jd confuse sgt mcm mna sakit contraction nk bersalin tu😭 dlm dilema nak pergi ke x hospital.. hmmm btw sy baru nk masuk 37week.. anak 1st lahir tahun lepas jd agak risiko ikutkan. harap ada la yg share pengalaman atau pengetahuan👉👈😭

mg mommy n bby nya sntiasa dlm keadaan yg baik dan sht seadanya .aamiin