Macam senggugut..

Mintak pendapat.. Dah 2 hari sy mcm cirit birit, sehari berulang ke toilet.. Kadang tak ada keluar apa pon.. Lepas tu dr pg td rasa mcm senggugut nak period tu.. Tapi tak kuat rasa dia.. Bawah perut pon dah beberapa hari sakit.. Itu tanda nak bersalin ke..? Sebab anak first dulu terus contraction.. Sekarang baru 33 weeks tp...

1 Balas

Better segera ke hospital ye mommy. Semoga dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers