39w5d

Perut suka mengeras tp tk sakit pastu dkt ari2 sakit tambah kalau tengah jalan rasa macam baby tekan ja bawah tu. Sampai nak jalan pun sakit tertunduk2. Takda rasa sakit contraction pon. Maksud dh nk bersalin ke ? Patut pegi hospital trus tak ? First baby .

1 Balas

Due lg 2 hari.dr ada bg srt x suh msk wad klu x bersalin lg.itu tanda dh x lama dhnk bersalin dik..tggu betui2 tanda ye nk bersalin.

5y ago

Baru balik hospital. Doc sruh balik dulu n tunggu sampai due klau tak sakit jugak dia bagi limit tarikh sampai 18/11.