contraction

Perut sakit.. lps tu hilang.. datang sakit kejap2 tp tanda turun takda lagi. Pi hsptl doc ckp jalan dah bukak sikit tp baby blm matang sebab baru 37week.. so doc suruh msk wad. Doc bg suntikan utk matangkan paru2 baby. Pagi esk kena suntik lagi sekali ?. Harap esk dah blh balik rumah la... Ada pengalaman macam sye tak?

contraction
19 Balas

saya lahirkan baby on 36w6h.. tp baby dah matang . takde suntikan paru2. but still under prem. sy doa agar urusan awak dipermudahkan.