39minggu 2hari

Perut mengeras .. bukaan 2cm .. kena tahan ward .. doakan saye selamat bersalin ye ..

39 Balas

Baby nk jadi baby thn baru ni...semoga di permudahkan segalanya..amiin...perasaan ini sy rasa thn lepas...sy berslin ank no 3 4/1/2019 Sebelum tu berapa kali pergi hospital baby kerap mengeras...dan mengeras lama...

Wah hmpir sama dgn sy ni,sy bru 39 mggu tp xde tanda lg..smoga Allah permudahkan urusan bersalin sis ye..mohon doakan sy skali

Smoga di pmudahkn sis... Bnyak kn zikir la ilaha illa anta. Subhanaka, inni kuntu minazzhalimin

Semogaa semuanyaa dipermudahkan dan selamat kedua2nyaa ..Aamiin r.a..💕

Bykkn berjln sis,spya pembukaan nnti cpt buka dn mudh melahirkn.

Semoga dipermudahkan segala urusan,semoga ibu dan baby selamat

Yes!! Jap lagi dapat jumpa baby. InsyaAllah xde apa2..

Semoga Mama Kuat, Semoga Mama Dan Baby Selamat.

Banyakkan berdoa, semoga dipermudahkan puan

Semoga urusan bersalin sis dpermudahkan..