bersalin sudah ☺️

syukur bersalin juga akhirnya setelah 39minggu 2hari menanti...lahir normal..baby 3.74kg..sakit2 mengeras, cirit birit rupanya dh bukaan 4cm..🤭

8 Balas

syukur alhamdulillah. selamat berpantang sis. tembam baby, ok tak meneran? masa scan dlu berat bby berapa sis? saya scan 3.6kg takot pula teran xkuar haha belum bersalin lagi

1y ago

2.9kg masa 36 minggu..hahaa

waaa..awak makan ape eh bby besar sngt😍 sya ni mmg suka tngok bby besar sbb sedap dicium ahhaah..btw sya skrng 39w6d

syukur Alhamdulillah sis, slmt berpantang, doakan sy sis, hari ini 40minggu 1 hari BLM lagi melahirkan.

saya baru 38w 4d, rasa perut mengeras, sakit pinggang dan cirit birit tp tak g hospital lg. bahaya tak?

Masa last scan berat baby awk brp?? Sakit mengeras awk tuuu macam mana ye rasaa

tahniah sis 🥳, baby lahir ikut due date atau sis serah diri ye?

Sakit perut x sis masa mengeras tu

congratulations 🎊