doakan saye ?

Pagi tadi check dah 2cm... doakan saya ye ❤ sakitnya x trkata lg dah... ? Moga Umul Asyira dipermudahkan bersalin dan selamat semuanya ? Aamiinnn #1stbaby

32 Balas

Amiin2 ya rabbal alamin sist...smoga sist dprmudahkan urusan brsalin sblum,semasa dan slpas brsalin..smoga sist dan baby slamat..

Aminn.. In shaa Allah.. Semoga dipermudahkan segala urusannya.. Aminn.. 😍caiyokk

Aamiin.. InshaaAllah.. smga d permudahkn urusan bersalin nnt..

Semoga di permudahkn....amin.. sy pun menunggu hari juga

Semoga dipermudahkan sis. Aamiin3 Ya Rabbal Alamin

Aamiin. Moga dipermudahkan urusan bersalin.

aminnn semoga urusan sis dipermudahkan

Semoga dipermudahkan sis semuanya

Semoga dipermudahkan semua urusan

Semoga segalanya dipermudahkan...